1. Forside
 2. Om oss

2100.jpg

Klar...ferdig...KJØR!

Drømmer du om fartsfylte runder på verdenskjente racingbaner som Nürburgring, Circuit de Spa eller Watkins Glen? Da trenger du ikke reise lenger enn til Drammen Racing Senter! Her kan du føle g-kreftene ordentlig på kroppen og få et adrenalinrush av de sjeldne – alt i trygge omgivelser.

 

Fartseventyret begynte i 2005, da eier og driver så en video av racing-simulatoren på internett. Du kan trygt si han var solgt – og ringte umiddelbart selgeren i USA og spurte om å få kjøpe maskinen. Det var starten på ferden som drøye ti år senere resulterte i Drammen Racing Senter.

Siden 2006 har har det bare gått fremover, og senteret har i dag 18 spesialdesignede simulatorer i stallen. Drammen Racing Senter er et populært sted for alt fra kickoff, sommerfester og julebord til barnebursdager, utdrikningslag eller vennegjenger som ønsker litt fartsfylt moro. Og det beste av alt? Alle er på banen samtidig!

Her kan du kappkjøre med kompiser og kolleger i trygge omgivelser – fra gokart til landeveisløp og Formel 1 på de mest kjente banene i verden. Du kan kjenne på det vanvittige adrenalinrushet ved å krasje en Ferrari i 250 kilometer i timen – uten å komme fysisk til skade.

Maskinene har også i økende grad blitt benyttet til å rekruttere ungdom til bilsporten, i samarbeid med store aktører innen E-sport og bilsport. Med simulatorer i verdenstoppen, har faktisk noen av Norges beste racingsjåfører tatt turen til Drammen Racing Senter for å kjøre gjennom banen før et løp.

Å sitte bak rattet i simulatoren er det nærmeste du kommer ekte racing. Maskinen simulerer opp til 2G, noe du virkelig kjenner på kroppen. Med VR-briller på, lukkes verden ute og du får en autentisk følelse av å kjøre på en hvilken som helst bane i verden.

I tillegg har Drammen Racing Senter både shuffleboard, airhockey, foosball, karaoke og spill på storskjerm. Kort sagt – mye å by på for dere som ønsker å pirre konkurranseinstinktet eller bare ha det gøy sammen! 

 

Simen&OM.jpg

 

Daglig leder Ole Martin Rockstad (t.v.) har sittet i førersetet av oppbygningen av Drammen Racing Senter siden 2005. Sammen med Simen Larsen ønsker han små og store velkommen til en opplevelse av de sjeldne.

Foto: Kristian Ringen

 
 2100(4).jpg
 

Med ti topp moderne simulatorer i verdensklasse, ligger alt til rette for fartsfylt moro i trygge omgivelser.

Foto: Kristian Ringen

 
 2100(5).jpg

 

Å sitte bak rattet i simulatoren er det nærmeste du kommer ekte racing. Med VR-brillene på er du helt i din egen verden, der du kjører på en hvilken som helst internasjonal bane.

 
 2100(7).jpg

 

Her kan du kjøre alt fra gokart til landeveisløp og Formel 1 på de mest kjente banene i verden.

 
 

Se filmen og bli overbevist!

 
 2100(8).jpg
 

Med ekte racing-sko får du en enda mer autentisk opplevelse.

Foto: Kristian Ringen

 
 2100(9).jpg

 

Dersom g-force simulatoren skulle være litt for mye av det gode, tilbyr Drammen Racing Senter også åtte "vanlige" oppsett med ratt og pedaler.

 

 Drammen Racing Senter er perfekt for:

 •  Julebord

 •  Kick-off

 •  Sommerfester

 •  Utdrikningslag

 •  Barnebursdager

 
 2100(10).jpg
 

Kjellerlokalene er perfekt til ulike aktiviteter og sosialt samvær i forbindelse med julebord, bursdagsfester eller andre arrangement.

Foto: Kristian Ringen

 
 2100(11).jpg
 

Loungen med retro-videospill er svært populær blant annet i barnebursdager.

Foto: Kristian Ringen

 
 2100(12).jpg
 

I kjelleren finner du også senterets konferanserom. Her kan kolleger møtes for faglig påfyll, før de virkelig får fart på sakene med racing-simulatorene i overetasjen.

Foto: Kristian Ringen

 
 2100(13).jpg

 

 "Fint skal det være!" Fra åpningsfesten i nye lokaler i 2016.

 
 2100(14).jpg
 

Hos Drammen Racing Senter har alle muligheter til å komme på seierspallen.

Foto: Kristian Ringen

 

Drammen Racing Senter

 
 • Senteret ble etablert i 2016 av eier og daglig leder Ole Martin Rockstad.

 • Vi har, som eneste sted i Europa, ti g-force simulatorer i nettverk. Dermed får du en ultrarealistisk racing-opplevelse.

 • Alle simulatorene er koblet sammen, slik at alle kan konkurrere samtidig. 18 i samme løp!

 • Senteret har gode fasiliteter for firmaevents myntet på relasjonsbygging og andre sammenkomster.

 • Stedet er også perfekt for bursdager og andre feiringer.

 • Planlegger du et utdrikningslag? Vi har den perfekte settingen for at hele laget har det gøy – hele tiden.

 • Start lørdagsfesten hos oss og ta turen på byen etterpå – en perfekt start på helgen.

 • Trenger du kjøretrening? Våre simulatorer er perfekt for å trene seg på internasjonale baner, samtidig som du holder kjøreformen på topp – både fysisk og psykisk.

 • Vi er lokalisert sentralt i Drammen, ca. 200 meter fra togstasjonen.

 

 Laget med Solve CMS. Vi bruker cookies.