1. Forside
  2. Catering Meny

Catering Meny

Catering 2.jpg

Snitter og smørbrød

Snitter og smørbrød er fin lunsjmat eller selskapsmat i nær sagt alle situasjoner. Det er tradisjonelt og lekkert, og lar alle gjestene velge sitt favorittpålegg.

Koldtbord

Et bugnende koldtbord med kalde og varme retter er et flott valg til konfirmasjoner, jubileer og andre sammenkomster. La alle plukke det de liker best til sin tallerken. Vi tilbyr flere varianter av koldtbord.

Tallerkenretter

Klassiske tallerkenretter setter stemningen i et selskap. Ta en titt på våre tradisjonelle middager her. Vi nevner kalvestek, kyllingfilet, ørret eller oksestek - alle med nydelig tilbehør. Ikke glem desserten!

Gryteretter

En varmende gryterett metter mange, og er en praktisk måte å servere middag til store grupper. Skap trivsel med en av våre velsmakende gryteretter med godt tilbehør.

Tapas

Fingermat fra det sørlige Europa er herlig smakfullt og akkurat passe mettende. Et utvalg kjøtt, fisk, grønnsaker og brød skaper alltid god stemning.

Vegetar koldtbord

Et helgrønt koldtbord med fristende mat som alle liker! Dette er koldtbordet for vegetarianere, veganere og alle andre. Vårt vegetar-koldtbord byr på spennende og smakfull mat - helt kjøttfri!

Vegetar tallerkenrett

Vår vegetar tallerkenrett er en fest for ganen. Denne retten kan bestilles til hele selskapet, eller kun til dem som ikke ønsker kjøtt.

Desserter

Ingenting er som en nydelig dessert etter et velsmakende måltid. Velg blandt våre populære desserter.

 

Ønsker du å ha teambuilding hos oss?

Vi stiller lokaler, servering og utstyr tilgjengelig for ditt firma. Fyll ut skjemaet under, og velg foretrukket kontaktmåte. 


Laget med Solve CMS. Vi bruker cookies.